Kategoritë

Zgjedhjet Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, sot hapin fushatën parazgjedhore

Të nderuar,

Me datë 24.06.2020 (е mërkurë) në orën 14.00 në zyrat e shtabit qendror të koalicionit Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA, përmes një konference për media, shefat e shtabeve zgjedhore të Aleancës për Shqiptarët dhe AlternAtivA-s, z. Arben Taravari dhe z. Bekim Sali, do ta hapin fushatën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Shtabi qendror i koalicionit gjendet në Çarshinë e Shkupit (ish shtabi i kandidatit për president z. Blerim Reka).