Kategoritë

Ekskluzive Vërshime në disa fshatra të Komunës së Tearcës (VIDEO)

Reshjet e shiut kanë shkaktuar sonte vërshime në disa fshatra të Komunës së Tearcës që graviton në rajonin e Tetovës, njofton drejt.mk.

Sipas njoftimeve nga pjestarët e Brigadës së zjarrfikësve në Tetovë, të cilët gja gjithë natës po përballen me këtë fatkeqësi, vërshimet kanë kapluar rrugën kryesore që lidh fahatrat Dobrosht dhe Odri, si dhe rrugët e brendshme të fshatit Tearcë, konkretisht urrën e këtij fshati.
Videot e më poshtmë për portalin drejt.mk janë dërguar nga pjestari i Brigadës së zjarrfikësve Enis Ramani.

Për momentin nuk ka informata nëse vërshimet kanë shkaktuar edhe pasoja në njerëz, por dëmet materiale pritet të je të mëdha.
A. Zeqiri /drejt.mk

Video 1: Fshati Tearcë

Vërshime në Tearcë të Tetovës, zjarrfikësit përballen me fatkeqësinë natyrore /Europort.mk

Gepostet von Europort.mk am Dienstag, 23. Juni 2020

Video 2: Rruga kryesore Dobrosht-Odri

Vërshime në rrugën kryesore Dobrosht-Odri të Komunës së Tearcës (Tetovë)/drejt.mk

Gepostet von drejt.mk am Dienstag, 23. Juni 2020