Kategoritë

KOVID-19 Edhe Visar Ganiu doli pozitiv në testin e korona virusit

Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu ka rrezultzar pozitiv në testimin për korona virus. Ai këtë e ka njpftuar vetë përmes faqes së tij zyrtare.

 

Të nderuar qytetarë,

Pas testimit të realizuar dje për mundësinë e infektimit me COVID-19, Ju INFORMOJ se kam rezultuar POZITIV.
Ndjej keqardhje për të gjithë ju/ata me të cilët kam pasur kontakt.
Nga ky pozicion edhe njëherë JU APELOJ, JU LUS për kujdes, masa mbrojtëse dhe respektim të rekomandimeve!

Bashkë do të ia dalim!

Visar Ganiu,
Kryetar i Komunës së Çairit