Kategoritë

Masat mbrojtëse Sikrining në Tetovë, Shkup, Shtip dhe Likovë, propozon komisioni i sëmundjeve infektive

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Sëmundje Infektive është rekomanduar që në Shkup, Tetovë, Shtip dhe Komunën e Likovës të bëhet skrining masiv.

Gjithashtu është rekomanduar kontrolli ditorë i personave në izolim apo personave të infektuar.

Akoma nuk ka rekomandime zyrtare për vendosjen e masave shtrënguese apo karantinë për disa Komuna të Shkupit, ku numri i të prekurve nga Kovid-19, ditëve të fundit shënoi rritje.