Kategoritë

Takim liderësh VMRO-DPMNE kërkon zgjedhje në fillim të shtatorit

Datat të cilat i ka propozuar VMRO-DPMNE për mbajtjen e zgjedhjeve janë 23 dhe 30 gusht si dhe 13 shtator, tha lideri partiak Hristian Micksoki pas përfundimit të takimit tek presidenti Pendarovski.
Ai tha se datat nuk janë fikse por se ekziston mundësia për dakordimin e tyre.
Mickoski edhe partia e tij, duke u thirrur nga të dhëna prej OBSH-së, presin që atëherë shëndeti i qytetarëve të vihet më së paku në rrezik nga koronvairusi.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.