Kategoritë

KOVID-19 Dibra po e fiton luftën me korona virusin, një muaj asnjë i infektuar

Kryetari i Komunës së Dibrës, Hekuran Duka në një konferencë për shtyp gjendjen shëndetësore në komunë është e qëndrueshme.

“Më shumë se një muaj nuk kemi persona të infektuar me coronavirus, pra mund të vlerësohet se gjendja edhe më tej është stabile. Nuk ka persona në izolim, ndërsa në vetizolim janë 14 persona, të cilët më herët kanë qenë në karantinën shtetërore në Strugë”, tha Duka.

Informoi se gjendja e sigurisë është e mirë dhe se në javën e kaluar janë regjistruar vetëm dy aksidente, për fat të mirë pa viktima.

Ai u bëri thirrje qytetarëve dhe subjekteve juridike, që kanë filluar me punë, në mënyrë të rreptë t’i respektojnë rekomandimet dhe masat e autoriteteve për parandalimin e përhapjes së pandemisë.