Kategoritë

Bisedimet me BE Pompeo e përshëndeti vendimin e BE-së për fillimin e negociatave me Shkupin dhe Tiranën

Sekretari amerikan i shtetit, Majk Pompeo e përshëndeti vendimin e Këshillit të BE-së për fillimin e negociatave inkuadruese me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë.

“E përshëndesim vendimin e Këshillit të Evropës për të hapur negociata me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. SHBA-ja mbetet partner i juaji gjatë gjithë procesit”, shkroi Pompeo në Tuiter.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.