Kategoritë

Bashkimi Evropian ka përshëndetur popullin e Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrjen në votime në zgjedhjet e parakohshme të 15 korrikut, pavarësisht pandemisë COVID-19. Përmes një deklarate të përbashkët, Përfaqësuesi...

Komisioni Evropian ka prezantuar të mërkurën kornizën negociuese për nisjen e negociatave të anëtarësimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Me këtë kornizë caktohen udhëzimet për procesin negociator, i...

Komisioni Evropian (KE) po i monitoron nga afër bisedimet midis partive politike për të caktuar datë për zgjedhjet parlamentare, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. “Ne po i ndjekim...