Kategoritë

KOVID-19 Hajredini: BDI brengoset pse Zaevi nuk e konsultoi VMRO-në

Xhevdet Hajredini:

Derisa Mickoski pushtetit ia shtron dorën(“vo nas imate prijatel”), BDI pranon vetëm “parti relevante”, “do të vijon të kujdeset për shtetin”, të cilin gjatë kohë e rrobëroi, partizoi dhe e grabiti, brengoset pse Zaevi nuk e paska konsultuar VMRO-n për propozimin e masave të LSDM-s lidhur me përballimin e krizës, nuk flet aspak se a do të vijojë, si deri tani, me paratë e buxhetit ti paguaj disa mijë “administratorë” vetëm që të votojnë për partinë “relevante”, paralelisht me organet e shtetit, të mobilizojë 10.000 aktivist partiakë, duke qenë edhe vetë në pushtet.