Kategoritë

KOVID-19 Edhe 29 raste reja me korona virus, numrin shkon në 177

Në 24 orët e kaluara në shtetin tonë janë regjistruar 29 raste të reja të koronavirusit, ndërsa për herë të parë regjistrohen edhe pacientë në qytetin e Prilepit.

Me qytete: 20 janë në Shkup, 3 në Kumanovë , 3 në Veles, 2 në Prilep dhe 1 rast i ri në Dibër.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.