Kategoritë

Drejtësi Në Shkup u mbajt marshi “Hapërojmë për drejtësi” (VIDEO)

Nga Kuvendi, aty ku u soll Ligji për Prokurorinë Publike e deri para pallatit të gjykatave, mijëra qytetarë të drejtuar nga kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev dhe drejtuesit e kësaj parti, mbajtën “Marshin për drejtësi”.
Nën moton “Hapërojmë për drejtësi”, me flamuj shtetëror dhe evropian marshuesit simbolizuan fitoren ndaj opozitëa në lufëtn për drejtësi dhe sundim të ligjit në vend.
Marshi filloi dhe përfundoi pa incidente, ndërsa para kompleksit të gjykatave ishte ngritur edhe një podium ku drejtues të sektorit civil dhe kryetari i LSDM-së mbajtën fjalime dhe bënë thirje gjykatësve e prokurorëve të zbatojnë ligjin e të sjellin drejtësi në vend.
A. Z.

Marshi për drejtësi, niset nga Kuvendi drejt gjykatave

Gepostet von drejt.mk am Montag, 17. Februar 2020