Kategoritë

Reforma Dorëzohen dy amendamente për Ligjin e Prokurorisë, ndërpritet seanca për shkak të protokollit për NATO

Komisioni për çështje evropiane ka ndërprerë mbledhjen në të cilën shqyrtonte Ligjin për Prokurorinë Publike, për shkak të seancës për ratifikimin e protokollit për anëtarësim në NATO.

Kryetari i Komisionit, Artan Grubi njoftoi se për këtë ligj janë dërëzuar dy amendamente dhe ato, një nga deputeti Syrija Rashidi dhe një nga Panço Minov. Për vazhdimin e seancës do të njoftohen deputetët në mënyrë plotësuese.