Kategoritë

DREJTËSI Gjorgjievska: Liria dhe të drejtat vetëm në letër!

“Edhe pse jemi në shekullin 21, megjithatë mendësia ynë nuk është e përgatitur për të përfunduar me nacionalizmin. Në Veles, megjithatë, ekziston nacionalizmi”, thotë për CIVIL Media, Grozdanka Aneva Gjorgjievska.

Për kujdesin e pushtetit për ekologjinë në Veles, Gjorgjievska është e vendosur se autoritetet nuk janë aq fajtorë, sa që janë qytetarët, sepse nuk kujdesen për ekologjinë dhe natyrën.

“Ka aksione për pastrimin e Liqenit të Velesit, pas dy- tre ditë përsëri është papastër, si të ketë kaluar uragan, e jo njerëz”, shton ajo.

Gjorgjievska thotë se kemi aq liri dhe të drejta në letër, ndërsa nuk kemi liri dhe të drejta t’i gëzojmë.

Dehran Muratov

Kamera: Angella Petrovska

Montazhi: Arian Mehmeti

Fotografia: Maja Ivanovska