Kategoritë

KËRKESË Civili i dorëzoi kërkesat në Kuvendin e RMV për uljen e privilegjeve të funksionarëve

Civili i dorëzoi kërkesat në Kuvendin e RMV për uljen e privilegjeve të funksionarëve. Duke filluar nga presidentët e kaluar, dhe duke mbaruar me udhëheqësit e agjencive shtetëtore dhe institucionet tjera, të gjitha privilegjet duhet të ndërpriten, gjegjësisht, të reduktohen deri në nivelin e pranueshëm për një shtet social, siç është RMV, sipas Kushtetutës.

Para dorëzimit të kërkesave, CIVILI mbajti konferencë për shtyp para Kuvendit të RMV, në të cilën e informoi opinionin për çfarë kërkesa bëhet fjalë dhe cilat janë pritjet e organizatës nga Kuvendi.

Gjatë ditës së sotme Civili edhe një herë do t’i publikojë kërkesat për uljen e privilegjeve të funksionarëve për ndërprerjen përfundimtare të shpërdorimeve.