Kategoritë

RATIFIKIM Greqia e votoi Marrëveshjen e Prespës

Me 153 vota “për”, Kuvendi i Greqisë e votoi ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës.

Pas 38,5 orë diskutimi në seancën plenare nga e mërkura në mëngjes deri sot, në Kuvendin e Greqisë mbaroi votimi për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës.

Me emërim të zëshëm, të gjithë 300 deputetët votuan “po” ose “jo, ose “të përmbajtur” për propozim ligjin e Ministrisë për punë të jashtme të Greqisë për ratifikimin dhe fuqizimin e Marrëveshjes së Prespës.

D.T.