Kategoritë

PODGORICË Pesë çmime për “Tobin” të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë

Shfaqja “Tobi” i Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj fitoi pesë çmime në Festivalin e 7-të Ndërkombëtar të Kukullave në Podgoricë. 

Siç njoftoi Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj, Tobi fitoi : Gran-pri për shfaqjen më të mirë, Çmimin për regjinë më të mirë për Dragosllav Todoroviq, Çmimin për mjeshtri aktoriale për Marija Gjorgjijovska, Çmimi për zgjidhjen më të mirë tekniko-estetike të kukullave për Irina Sombarec dhe Çmimi për shfaqjen më të mirë nga Juria e Fëmijëve të Festivalit.

Shfaqja “Tobi” do të marrë pjesë edhe në Festivalin e Suboticës. (MIA)