Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski isa ditë me radhë pranoj informata se si një pjesë e rrjetit tonë diplomatik punon fuqishëm në interes të dëmit tonë. Më tepër diplomatë maqedonas dhe...

Komisioni Shtetëror Zgjedhor, më së voni deri nesër, me short duhet t’i përcaktojë listat e vetme të kandidatëve për këshilla të komunave dhe për kryetarë të komunave, për zgjedhjet...

Sot do të vazhdojë seanca  në të cilën në rendin e ditës është shkarkimi i Prokurorit Themelor Publik, Marko Zvrlevski, të cilën pardje, pas orës 18 e ndërpreu Presidenti...