Kategoritë

Në mes të ditës, personi S.M., anëtar i BDI në komunën Saraj, ka sulmuar fizikisht një aktivist dhe vëzhgues të Civilit. Incidenti ka ndodhur dje, më 1 nëntor, në...

Shkruan: Sasho Ordansoki o të doja sot ta shfrytëzoj kolumnën time ditore për një çështje të karakterit personal, por për të cilën, shpresoj, ka dimensione të caktuara shoqërore më...

CIVIL – Qendra për Liri ka arritur deri te fotografitë ekskluzive nga sulmi i përgjakshëm në Kuvend dhe tentimi për vrasje të deputetëve nga radhët e shumicës së re...

CIVIL –Qendra për Liri e dënon ashpër sulmin mbi Arbana Xharrën, gazetaren kosovare, ish – kryeredaktoren e gazetës “Zëri”, e cila mbrëmë vonë u rrah brutalisht para banesës së...