Kategoritë

Një grup i funksionarëve të lartë partiak të OBRM-PDUKM, ndanë dokument ekskluzivisht me CIVIL Median. Dokumentin do ta publikojmë në tërësi, me qëllim që të mbajmë rolin e resursit...

Jozyrtarisht mësojmë se Nikolla Gruevski tashmë kohë të gjatë mendon të publikoj dorëheqjen e tij nga funksioni kryetar i OBRM-PDUKM. Burimet tona njoftojnë se Gruevski veçse e ka sjell...

Zgjedhjet përfunduan, por nuk përfundoi edhe dëshpërimi. Zgjedhjet përfunduan, por nuk arriti jeta tek të gjithë qytetaret dhe qytetarët. Zgjedhjet përfunduan, por persona të dyshuar fituan mbështetje institucionale. Zgjedhjet...

Iniciatorët për reforma në OBRM-PDUKM, sot në konferencën për shtyp kërkuan nga lideri Nikolla Gruevski menjëherë të jep dorëheqje dhe kërkojnë që mos të vazhdoj me ndarje të reja...

Deputetët e OBRM-PDUKM, Krste Mukoski dhe Sasho Vasilevski, sot janë ftuar në pyetje nga Prokuroria Themelore Publike, në lidhje me ngjarjet e 27 prillit – “E Enjtja e përgjakur”....

Gjykata Administrative ka pranuar një nga 28 paditë kundër ankesave ndaj Komisionit shtetëror zgjedhor për votimin dhe grumbullimin e rezultateve nga rrethi i parë i zgjedhjeve lokale.