Kategoritë

Prej sot 16.03.2020 në RTVM fillon transmetimi i programit edukativ i ashtuquajtur “TV Klasa”. Të tria kanalet e servisit televiziv kombëtar do të transmetojnë përmbajtje edukative sipas lëndëve që...

Nuk ka ndryshim të numrit të të sëmurëve nga koronavirusi. Gjendja e të sëmurëve nuk ka ndryshuar. Nëse do të shpallet gjendje e jashtëzakonshme apo gjendje krize, nuk është...

CIVILi kërkon nga partitë politike t’ respektojnë masat dhe rekomandimet e Qeverisë për qasjen me KOVID-19 dhe parandalimin e përhapjes në vend. Masat për ndalesë për tubime dhe ngjarje...

“Prej 9-të pacientëve, 6 janë në gjendje stabile, te tre ka përkeqësim të lehtë të gjendjes, frymëmarrje të rënduar, por ende nuk ka nevojë për mbështetje respiratore. Pacientët janë...

CIVILi e përshëndet iniciativën e Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit për rishikim parlamentar dhe kushtetues – gjyqësor të arsyeshmërisë  të vendimeve të caktuara ligjore për privilegjet e presidentëve...