Kategoritë

CIVILI organizon panel diskutim në temën “Cyber sulmet – armë parazgjedhore” në të cilën do të bëhet fjalë për cyber sulmet mbi internetin dhe mediat dhe përdorimi i tyre...

“Evropa është shtëpia jonë” është një projekt i CIVILit që filloi dje dhe do të zgjasë 12 muaj, deri më 31 janar 2021. Në këtë projekt, i përbërë nga...

“Ky aktivitet është një fillim i mirë për bashkëpunim mes të rinjëve të dy vendeve. Kjo është mënyra më e mirë të promovohen marëdhëniet e mira. Gjermania do të...