Kategoritë

CIVILi si organizatë është e njohur nga lufta shumëvjeçare kundër gjuhës së urrejtjes dhe formave tjera të kërcënimeve hibride kundër demokracisë. Panel diskutimi me temë #Gjuha e urrejtjes: Gjendje...

Nuk ka amnesti për kriminelët, PO, do të ketë drejtësi për të gjithë qytetaret dhhe qytetarët. Me këto fjalë, Xhabir Deralla nga CIVIL – Qendra për Liri shpalli fitoren...