Kategoritë

Athina dhe Shkupi kanë arritur marrëveshje historike për zgjidhjen e kontestit dydekadësh rreth emrit, deklaroi sot kryeministri grek Aleksis Cipras.

Civili  organizon ngjarje publike “Alarm: Zgjedhje të lira, kusht për të cilin (nuk) negociohet”, sot (e martë 5 qershor 2018) në hotelin Kontinental, me fillim nga ora 13. “Ngjarje...

Quhem Marijam, vij nga Afganistani. Jeta në Afganistan është e vështirë për shumë gra, shkaku i normave kulturore dhe shoqërore, andaj edhe e braktisa vendin. Kur isha 15 vjeçare,...

Topi është në terrenin e fqinjëve që të bëjnë hapin vendimtar drejt zgjidhjes, ndërsa ne presim, thotë zëdhënësi i Qeverisë greke dhe ministër pa portofol Dimitris Xanakopulos në një...