Kategoritë

Zëvendëskryeministri për çështje evropiane Nikolla Dimitrov në intervistë për MIA-n, në pyetjen për të dhënë koment për interpelancën e paraqitur nga opozita, tha se lufta politike nuk mund të...

Portugalia do të jetë e interesuar t’i vazhdojë përpjekjet e Gjermanisë, Berlini njofton se mbetet i përkushtuar për këtë çështje, mendoj se Bashkimi Evropian nuk mund t’ia lejojë vetes...

Nuk më besohej derisa i shikoja pamjet e dhunës dhe kaosin në Uashington. Sikurse më 27 prill 2017 nuk më besohej se kjo është e mundur të na ndodhë...

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ka deklaruar se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme, ashtu siç pretendon opozita. Në një interivstë për agjencinë e lajmeve MIA,...