Kategoritë

Panel diskutimi i CIVILit: Të rinjtë, perspektivat…

CIVILi  organizon panel diskutimi me titull “Të rinjtë, perspektivat …” që do të mbahet më 24 dhjetor, 2020, të enjten, në hotelin City Park, në Shkup, me fillim nga ora 12.

Stefani Spirovska nga MOF, Borjan Eftimov, kryetar i Kuvendit Universitar Studentor, Ermin Klimenta, web developer në ELAMI dhe Angella Petrovska, gazetare dhe pjesë e ekipit të CIVIL , do të marrin pjesë si folës në panel. Paneli do të moderohet nga Dehran Muratov.

Diskutimi do të zhvillohet përmes platformës  Zoom, si dhe me prani fizike dhe do të zgjasë maksimumi një orë e 20 minuta. Paneli do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen  CIVILit në Facebook, si dhe në video kanalin e  CIVILit në YouTube.

CIVILi fton mediat dhe të gjithë të interesuarit ta ndjekin atë dhe të shkarkojnë lirshëm përmbajtjen. Përmbajtja e diskutimit në panel do të publikohet përmes platformave të tjera mediatike të CIVILit.

Gjatë diskutimit, moderatori do të ndjekë reagimet dhe pyetjet në rrjetet sociale, do t’i përcjellë tek pjesëmarrësit e debatit dhe do të presë mendimet dhe pikëpamjet tuaja.