Kategoritë

POLITIKË Sot protestë e re e VMRO-DPMNE-së kundër padrejtësisë, revanshizmit dhe dhunës

Lideri i VMRO-DPMNE-së opozitare, Hristijan Mickoski, njoftoi nëpërmjet profilit të tij në Fejsbuk për protestë të re sot në Shkup, përmes së cilës, siç thekson ai, “u bën thirrje qytetarëve të protestojnë kundër padrejtësisë, hakmarrjes dhe dhunës së mafies së Zaevit”.