Kategoritë

ZGJEDHJE CIVILi me mesazh për vëzhguesit e organizatës

CIVILi, organizatë për të drejtat dhe liritë e njeriut që i vëzhgon proceset zgjedhore  që nga viti 2008, u dërgoi  mesazh 314 vëzhguesve të saj në mediat sociale para se të fillonte heshtja zgjedhore:

“Të dashur kolegë, vëzhgues afatshkurtër të CIVIL. Heshtja zgjedhore fillon në mesnatë, dhe bashkë me të edhe monitorimi juaj i finales madhore të procesit zgjedhor.

Siç u kuptuam në trajnime, çdo vëzhgues i  CIVILit  respekton ligjet dhe Kushtetutën e RMV, Kodin e Vëzhgimit dhe Kodin Zgjedhor, si dhe parimet themelore të ekskluzivitetit dhe paanshmërisë.

Çdo vëzhgues i CIVILit është i lëvizshëm.

Secili nga ne duhet t’i përmbahet masave të mbrojtjes nga koronavirusi  sa më tepër që të jetë e mundur.

Shikoni edhe një herë udhëzimet që kemi postuar këto ditë, dhe nëse doni të rikujtoni kategoritë e parregullsive që po shikojmë, klikoni në linkun më poshtë.

 

Për çdo pyetje, telefononi një nga numrat e telefonit në materialet tuaja. “