Kategoritë

Reagime Saraçini i mban leksione për gjuhën shqipe funksionarit të BDI-së që lavdërohej për këtë temë

Zyrtari i BDI-së në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri është lavdëruar me “zyrtarizimin” e gjuhës shqipe në Maqedoni, por lavdatën e ka shkruar me 100 gabime.

E ka thumbur Petrit Saraqini, duke ia përmirësuar gabimet e bëra. Këto gabime të funksionarëve të BDI-së, siç i ka bë Valmir Aziri, po shtojnë dyshimet se BDI gjuhën shqipe dhe çështjen shqiptare e shfrytëzon për marketing dhe për të përfituar për interesa personale.

Më poshtë e keni tekstin e Valmir Azirit perplot me gabime dhe reagimin e Petrit Saraçinit: