Kategoritë

SHBA Arrestohet gazetari i CNN gjatë transmetimit LIVE

CNN ka transmetuar drejtëpërdrejt arrestimin e gazetarit të tyre nga policia amerikane, gjatë raportimit rreth protestave në Minneapolis të SHBA-ve, transmeton Drejt.mk.

Arrestimi u bë para kamerës, derisa gazetari po raportonte drejtëprdrejtë për trazirat dhe protestat që tani e disa ditë po zhvillohen pas vrasjes së një afroamerikani nga ana e një polici. /drejt.mk/

Videon mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

https://edition.cnn.com/us/live-news/george-floyd-protest-updates-05-28-20/h_4ed08403663fa4ed3518221d0f2a1552?fbclid=IwAR1NKvvEKf0DYDAhFRbsMv7yf0krYpDAs3Stqpxarksx0XovgZnfESAfBjc