Kategoritë

Shoqëri për të gjithë LSDM hapen faqen në gjuhën shqipe në Facebook

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë ka hapur faqen e saj zyrtare në gjuhën shqipe edhe në Facebook. Me këtë do tu mundësohet qytetarëve që gjuhë amtare kanë gjuhën shqipe, të kenë qasje më të lehtë dhe të barabartë deri te të gjitha informatat e partisë, si dhe në kohë të informohen për të gjitha politikat, qëndrimet dhe aktivitetet.

LSDM me përkuajtim implementon konceptim “Një shoqëri për të gjithë”, duke ju mumdësuar të gjithë qytetarëve barazu gjatë realizimit të të drejtave të tyre.

Në të ardhmen vazhdojmë të implementojmë manyra të reja dhe më të lehta për komunikim me të gjthë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Faqja në gjuhën shqipe e LSDM-së në Facebook është e hapur në këtë link:

https://www.facebook.com/LSDMaqedoni/