Kategoritë

KOVID-19 Sërbia hap kufijtë më 1 Qershor, por vendos një kusht

Serbia më 1 qershor do t’i hapë kufijtë me Maqedoninë, por edhe me tre vende tjera të rajonit.

Sipas tyre, në tërësi do të happen kufijt me Maqedoninë, Shqipërinë, Bosnjen dhe Malin e Zi.

Ky vendim është sjellur pasi asnjë nga këto vende nuk ishte vatër e koronavirusit.

Vendimi më së shumti është sjellur për shkak të studentëve nga dhe Mali i Zi.