Kategoritë

Karantina Ora policore në Kumanovë prej 16:00-05:00, gjatë fundjavës 24 orë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka sjellë vendim për ndalim dhe rregjim të veçantë të lëvizjes së popullatës (orë policore) në Komunën e Kumanovës edhe atë, ndalesë e tërësishme gjatë fundjavës duke filluar nga ora 21:00 të premten (sonte) deri në ora 05:00 të mëngjesit të së hënës.

Gjatë ditëve të punës, nga e hëna deri të premten ora policore në Kumanovë fillon nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të ditës së nesërme.

Për aktivitetet bujqësore lejohez lëvizje në kornita të teritorit të fshatit, kryekëput për nevoja të punës.