Kategoritë

Tetë deputetët e pavarur nga VMRO-DPMNE do ta mbështesin Ligjin e Prokurorisë

Grupi i pavarur i deputetëve të VMRO-DPMNE do të mbështrs Ligjjin për Prokurorinë Publike. Në njoftimin dërguar mediave theksojnë se në ligj janë përfshirë edhhe qëndrimet e tyre, njofton drejt.mk. Ata u apelojnë kolegëve nga ish partia amë që të japin amendamente konatruktive dhe të qëndrueshme të cilat bashkërisht do ti mbështesin dhe në interes të qytetarëve të sillet Ligji, në frymën e ndërtimit të besimit për ndërtimin e shtetit ligjor dhe do të mbështeten proceset euro integruese.
A.Z./drejt.mk/