Kategoritë

PANEL Cyber sulmet – armë parazgjedhore

CIVILI organizon panel diskutim në temën “Cyber sulmet – armë parazgjedhore” në të cilën do të bëhet fjalë për cyber sulmet mbi internetin dhe mediat dhe përdorimi i tyre si armë parazgjedhore. Në panelin, panelistët do të ndajnë informata dhe përvoja  në këtë temë, aktuale në botë dhe te ne. Çfarë janë cyber sulmet, si ndikojnë mbi punën e mediave, çfarë pasoja komerciale, mediatike dhe politike kanë dhe si shfrytëzohen si armë parazgjedhore, janë disa nga çështjet për të cilat do të flasin panelistët e CIVILit, Sasho Ordanoski, Jane Gjorgjioski dhe Ermin Klimenta. Moderator i panelit është Xhabir Deralla.

Paneli mbahet në hotelin Park Rezidence, sot në ora 12. Rast për këtë temë janë cyber sulmet e shpeshtuara mbi internet mediat në periudhën parazgjedhore. Mes shënjestrave të sulmeve janë edhe Slloboden Peçat dhe CIVIL MEDIA, si dhe internet media tjera.

Si zakonisht, ngjarja është e hapur për publikun, ndërsa prania në panelin është edhe mundësi për kyçje të drejtpërdrejtë me komente dhe përvoja për cyber sulmet.

Ekipi i CIVILit për komunikime