Kategoritë

Pendarovski: Do të sjellim ndryshime pozitive për të rinjtë

Miratimi i Ligjit për pjesmarjen e të rinjëve para 15 ditëve më jep të drejtë të besoj se viti 2020 do të jetë edhe më i dedikuar për të rinjtë dhe do të sjellim shumë ndryshime për të rinjtë, sepse ata e meritojnë këtë, deklaroi presidentj Stevo Pendarovski gjatë aktivitetit të “Zyrat bilaterale për bashkëpunim rinor ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë, në organizim të Lidhjea rinore nga Krusheva, në partneritet me UNESKO Klubit Rinor nga Selaniku dhe Fondacioni” Fridrih Ebert”, zyra në Shkup.

M. Ivanovska