Kategoritë

TË DREJTAT E GRUAS “Luftë, jo kafene”

“Luftë, e jo kafene” është tema e panelit  që e organizon CIVIL – Qendra për Liri, të enjten ( 7 mars) në ora 12 në Menada.

Përveç përparimit të shoqërisë dhe zhvillimit të vetëdijes te njerëzit, një numër i madh i grave përballen me probleme serioze dhe reale që janë shumë më të mëdha na ajo se në cilën kafene do të festohet Dita e gruas, ose sa para do të jepen për dhuratë për mësuesen.

Si të luftojmë për të drejtat e gruas pasi nuk e kuptojmë esencën e 8 marsit, është pyetja në të cilën do të tentojnë të na japin përgjigje bashkëbisedueset tona.