Kategoritë

PARTI Zaevi pretendon se i ka 85 deputetë

Në qoftë se, ka ende deputetë të cilët do të votojnë për ndryshimet Kushtetuese, atëherë nga VMRO-DPMNE paralajmërojnë se edhe ata deputetë do të përjashtohen nga partia si dhe ata të cilët do ta nxisin procesin.

Nga ana tjetër kryeministri Zaev ka bërë të ditur se veç më i ka 85 deputetë të cilët do t’i përkrahin ndryshimet Kushtetuese,