Kategoritë

MOTI Temperatura polare në Maqedoni

Në Maqedoni sot në mëngjes është matur temperaturë prej – 21 gradë celsius.

Mëngjesi do të jetë me temperatura nën -10, ndërsa gjatë ditës nuk do të ngritet mbi 0, me diell dhe vranësira mesatare.

Në Berovë është matur temperaturë prej -21 gradë, ndërsa në Shkup – 12.