Kategoritë

GJYKIME I akuzuari i shtatë për lëndën “Dhunë në Qendër” në bankën e të akuzuarve

Seanca gjyqësore për të akuzuarin e shtatë Dimçe Kërstev për lëndën “Dhunë në komunën Qendër”, i cili paraprakisht u nda nga procedura, sot duhet të mbahet në Gjykatën Penale.

Seanca paraprake u shty, sepse ende nuk ka qenë e gatshme ekspertiza që e ka kërkuar gjykata.

Kërstev ende nuk ka avokat, ndërsa në seancën e fundit u prononcua si i pafajshëm.

Në lëndën “Dhunë në komunën Qendër” akuzohen 14-të persona, mes tyre edhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski dhe deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniela Rangellova.

Në seancat paraprake, fajin për ngjarjet para komunës Qendrës në qershor të vitit 2013 e pranuan dhe u dënuan me kusht i akuzuari i katërt, Tomislav Lazarov dhe i akuzuari i pestë Jordan Ristevski.

Burimi: MIA

Përmbajtjet  që i merr Civili  nga burime tjera nuk i nënshtrohen  licencës Creative Commons 1.0,  e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.