Kategoritë

GJYKIM Seancë e re kundër Mariglen Demirit nga E Majta

Anëtari i të Majtës, Mariglen Demiri sot përsëri do të paraqitet në seancë të re para gjykatës Penale, për shkak të pjesëmarrjes së tij në protestat e vitit të kaluar mbi abolicionin që e shpalli kryetari i shtetit Gjorgje Ivanov.

Demiri është i akuzuar për pjesëmarrje në demolimin e zyrës Popullore të kryetarit dhe shteti kërkon nga ai dëmshpërblim prej 8.500 euro.

Avokati i Demirit, Sasho Dukovski e kontestoi ekspertizën dhe tha se është kryer në formë të paligjshme, ndërsa Demiri deklaroi se nuk ndjehet fajtor për veprën të cilën ja kanë ngarkuar.