Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski uk e kemi të njohur planin e Hristijan Mickoskit për atë se çfarë mendon të bëjë si kryetari i ri i VMRO-DPMNE. Mirëpo, e dimë planin...

CIVIL-Qendra për Liri e forcon iniciativën “Kërkon përgjigje!”. Ideja është inovative, përmes videos ose selfi videos, qytetaret dhe qytetarët t’i parashtrojnë pyetje një politikanes/politikani ose personi publik, kryetares/kryetari komune,...

Nga burime alternative, CIVIL Media kupton se seanca publike e Komisionit Shtetëror Zgjedhor është caktuar për sot në ora 14.

OBJEKTIVI QYTETAR Lumi Vardar del nga shtrati

Pas reshjeve të dendura, mëngjesin e sotëm lumi Vardar doli nga shtrati në qendrën e qytetit.

Duke vepruar ndaj kërkesës së Prokurorisë Themelore Publike për ndjekje penale për për krim të organizuar dhe korrupsion, gjykatësi në procedurën paraprake pranë Gjykatës Themelore – Shkupi 1, mbi...

Natën e 12 nëntorit, pasi u bë e qartë se edhe pas rivotimit të dytë për kryetar të Çairit në një vendvotim nuk do të ndryshojë rezultati i parë,...