Kategoritë

Saktë para 75 vitesh, në maj, në Stamboll, me nderime të larta ushtarake dhe shtetërore është varrosur burrështetasi turk, Ali Fethi Okijar. Ka qenë dy herë kryeministër, ministër i...

Drejtoria e Turqisë për Siguri paralajmëroi se disa grupe të mëdha emigrantësh nga Afganistani lëvizin drejt territorit turk. Sipas të dhënave të shërbimeve për migrim, në ditë nga 500...

Turqia do të vazhdojë që ta realizojë operacionin “Degë e ullirit” në rajonin e qytetit sirian Afrin, madhe edhe nëse kurdët nga Forcat për mbrojtje të popullit arrijnë marrëveshje...

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Maja Ivanova, prej sot qëndron për një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë.