Kategoritë

Civili ka mbajtur konferencë për shtyp në të cilën i prezantoi hulumtimet dhe analizat nga monitorimi zgjedhor në prag të zgjedhjeve lokale në Republikën e Maqedonisë. Xhabir Deralla i...