Kategoritë

Prezantim i platformës mediatike dhe mundësitë për pjesëmarrje dhe bashkëpunim në projektet e Civili, ndarje e shpërblimeve për gazetari qytetare dhe trajnim për gazetarë qytetarë, do të mbahet në...

Në ngjarjen tërëditore “ Perspektiva 2018 që u mbajt më 22 dhjetor, morën pjesë rreth njëzet persona publikë, profesorë dhe aktiviste she aktivistë të shquar. Ekipi i Civilit lajmëroi...

Vojo Manevski, gazetar dhe redaktor i TV Iris në intervistë për CIVIL Media foli për lirinë e shprehjes si e drejtë të cilën askush nuk guxon ta kufizojë dhe...

Gazetari Sunai Sabrioski, në intervistë për CIVIL Media flet për lirinë e shprehjes, liritë e mediave dhe për aktivizmin, për rolin e gazetarëve dhe punëtorëve të medias në përmirësimin...

Shkruan: Sasho Ordanoski olitika e Maqedonisë pas zgjedhjeve vendore ka pranuar një shpejtësi aq të madhe, sa që mund të alivanoseni nga forcat centrifugale të asaj shpejtësie! Lëvizja e...