Kategoritë

Ministri grek i Mbrojtjes, Panos Kamenos, duke i komentuar ngjarjet e fundit në bisedimet mes Shkupit dhe Athinës, deklaroi se partia e tij Grekë të Pavarur, e cila është...

Mund të shihet progres i caktuar në transparencën e Këshillit Gjyqësor, por sipas hulumtimeve tona, akoma është i pamjaftueshëm, siç e kërkojnë këtë dokumentet ndërkombëtare, deklaroi Margarita Caca Nikllovska,...

Shkruan: Sasho Ordanoski ara pesëmbëdhjetë e më tepër vite, në vizitë gjysmë zyrtare në Maqedoni erdhi shefi i posa pensionuar i njërit nga shërbimet e kundërzbulimit në perëndim, një...

Shkruan: Sasho Ordanoski jë grup prej disa duzinave banditësh nga Kosova, me siguri në bashkëpunim me një grup më të vogël banditësh në pushtet nga Maqedonia ( për këtë...

Shkruan: Sasho Ordanoski ë 6 dhjetor të këtij viti, Finlanda festoi 100 vite nga pavarësimi. Me atë rast, qysh në vitin e kaluar, Finlanda iu drejtua Norvegjisë fqinje, me...

Nga nesër, deri në fund të këtij muaji, në shtatë qytete të Maqedonisë do të shfaqen katër filma për fëmijë, në kornizat e projektit “Java e filmave për fëmijë”,...