Kategoritë

Shkruan: Sasho Ordanoski Maqedonia me të vërtetë ende nuk mund të mësohet me faktin që kemi pushtet i cili jo vetëm se nuk pranon të kritikohet, por edhe mundohet...

Mijëra Maltezë mbrëmë dolën në protestë dhe kërkuan drejtësi dhe përgjegjësi për vrasjen e gazetares Dafne Karuana Galicija. Shumica nga pjesëmarrësit në protestë mbanin pllakate dhe bluzë me fjalët...