Kategoritë

Nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) kumtuan se sot do të dorëzojnë padi penale deri te Prokuroria Themelore Publike kundër një kryesi të panjohur dhe të gjitha...

Në seancën e kuvendit sot në rend të ditës është interpelanca për ministrin e punëve të jashtme Nikolla Dimitrov, të cilën e dorëzuan deputetët e VMRO-DPMNE.

ZGJEDHJE PRESIDENCIALE Garat për president pa emra konkrete

Zgjedhjet për president shteti, sipas Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, duhet të shpallen para mbarimit të mandatit të presidentit aktual të shtetit. Mandati i dytë pesëvjeçar i Ivanovit, skadon...

Ministri i jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq ka deklaruar se deklarata e shefit të kabbinetit të kryeministrit të Kosovës Avni Arifi, se autoritetet e Prishtinës mund ta pezullojnë përkohësisht...

Në Kuvendin e Republikës së Greqisë sot  pritet të votohet  marrëvesha historike për ndryshimin e emrit të Maqedonisë dhe për t’i dhënë fund kontestit të gjatë diplomatik me fqinjin.

Gjykata Supreme e Maqedonisë  më 30 janar do të vlerësojë nëse Prokuroria Speciale Publike  ka të drejtë të nis procedura të reja, pasi skadoi afati për akuza më 30...