Kategoritë

Aktivistja Mersiha Smailloviq në konferencën #Perspektiva 2019” në organizim të CIVIL -Qendrës për Liri  foli për protestat në  Serbi dhe shpresën e tyre, ashtu si e ka pasur edhe...

CIVIL – Qendra për Liri  mbledh paraqitje (aplikime) për vëzhgues afatgjatë dhe afatshkurtë të procesit zgjedhor. Përparësi kanë ata që veç më kanë qenë vëzhgues për organizatën në proceset...

Para disa minutash në Klubin e deputetëve  filloi takimi mes kryeministrit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI, Ali Ahmeti.