Kategoritë

Sot në mesditë, ekipi i CIVIL- Qendrës për Liri do të vendosë info –stendë në hapësirën para Universitetit të Evropës Juglindore. Në stendën do të ndahet material informativ me...

CIVIL-Qendra për Liri sot në mesditë në qendrën e Shkupit ( në kalimin te “Paleta”), do të vendosë info-stendë në të cilën qytetarët dhe qytetaret do të mund të...

Maksim Dimitrievski, kryetar i Komisionit për Mbrojtje të LSDM, në intervistë për CIVIL Media, ndër tjera tha se, kur bëhet fjalë për sigurinë e Maqedonisë, ajo është “rezultat i...

Me anulimin e zgjedhjeve me 5 qershor dhe me përcaktimin e datës së re në dhjetor, mënyra e drejtimit të fushatave të vazhdueshme zgjedhore, sipas të gjitha vlerësimeve nga...

CIVIL-Qendra për Liri me optimizëm të kujdesshëm në pritje të marrëveshjes së arritur mes katër partive nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinës, sot në klubin e deputetëve në Shkup.