Kategoritë

Edhe përskaj ankesës së pranuar të VMRO-DPMNE për Gostivar, sipas Nikolla Todorov, partia mbetet në qëndrimin e shprehur në Shpalljen e Komitetit Ekzekutiv. Do të thotë, VMRO –DPMNE nuk...

Në gjykatën themelore Shkup 1 po zhvillohet seanca gjyqësore për rastin “TNT”- sulmin mbi Komunën Qendër dhe për shpullat e porositura për prefektin Andrej Zhernovski, pas akuzës së ngritur...